Тази вечер ще бъде излъчен големият финал на най-вълнуващото романтично риалити "Ергенът". А GlasNews научи коя е жената, която ще спечели сърцето на Алек Младенов.

В края на 25-и епизод на "Ергенът" видяхме последната за сезона "Церемония на Розата". До нея достигнаха три дами. Първата роза Алек даде на Магдалена, а второто цвете бе за Надежда.

Така на крачка от големия финал романтичното риалити напусна Йоана.

"Не забравяй, че пътят към рая никога не е затворен, ако сърцето ти е отворено за любов", обърна се водещият Наум към 25-годишната стюардеса от Перник.

"Много ми е трудно да говоря в моменти на раздяла. Неочаквано е. Благодаря ти за всеки един момент тук", каза Йоана на Алек при раздялата им.

Наши източници твърдят, че Надежда Вишева ще спечели сърцето на Алек. Красавицата е родом от град Карлово, но понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и емоционална мечтателка, смела в преследването на мечтите си. Надежда е майка е на 7-годшен син, с което е изключително горда.

В миналото съдбата на Надежда ѝ поднася златна клетка, но тя избира свободата… На 21 години заминава на почивка в Кавала, където среща чаровен грък – впоследствие и неин съпруг. Той притежава семеен бизнес с хотели и ресторанти и Надежда години наред живее в лукс на брега на морето. Животът ѝ изглежда като романтичен филм, докато в него не се намесва голямата гръцка рода на мъжа ѝ. След раждането на детето ѝ свекърите започват да се опитват да контролират живота ѝ, като Надежда постоянно получава наставления, включително и за това как да кръсти сина си. Така минават няколко години, в които Надежда се чувства като затворник в рая – имала е всичко материално, но не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира смелост да се опълчи на властната си свекърва, но мъжът ѝ не застава на нейна страна. Не след дълго Надежда взима генералното решение да се прибере в България и започва сама от нулата – без пари, без работа и с дете на ръце. Категорична е, че изобщо не съжалява за решението си – за нея е по-добре синът ѝ да вижда една борбена майка, отколкото потисната снаха. Надежда бързо успява да си стъпи на краката, като в момента работи като специалист човешки ресурси в IT сектора.

Надежда не страда от липса на мъжко внимание, но зад гърба си вече има няколко неуспешни опита да срещне правилния човек и вече започва да губи „надежда“. За нея „Ергенът“ е може би последният шанс да върне „надеждата“ си, че ще открие любовта. В момента, в който вижда Алек по телевизията, си казва: „Има надежда за Надежда!“.

В снощния епизод тя представи Алек на родителите си. Надежда сподели, че е много развълнувана и се чувства като емоционална бомба. Те му направиха малък подарък, а Алек беше на мнение, че с бащата на Надежда са "от една порода".

"Много се вълнувам. В момента съм като някаква емоционална бомба", сподели Надежда преди срещата с родителите си.

"За мен е изключително важно да се запознаят родителите ми с Алек, защото съм много близка с тях", каза тя.

"Ако Алек ще бъде мъжът до мен, би било прекрасно да се разбира с моето семейство", сподели Надя.

"Срещнах най-невероятния мъж. Той е много слънчев, много добър, много специален за мен", каза Надежда на родителите си.

"Алек наистина ме накара да повярвам, че има любов", сподели Надежда.

"Щастлива съм много - дано съм още по-щастлива и накрая", каза тя.

"Има някаква магия в Надежда - не мога да обясня", сподели Алек.

"Душата й е най-красивото нещо, което съм виждал", категоричен е той.

"Смятам, че Надежда е жената, която всеки един мъж би мечтал да има до себе си", каза Ергенът.

Дали твърденията на източниците ни, които посочват, че Надежда ще спечели сърцето на Алек, ще се окажат истина, или ще има неочакван обрат - ще разберем тази вечер от 20:00 часа по bTV.