Стана известно как Кейт Мидълтън поддържа контакт с децата си по време на престоя си в лондонска клиника, където се възстановява от планирана коремна операция. 

Принцесата на Уелс не е виждала лично принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, откакто претърпя планова операция през януари 2024 г., пише списание Hello. Очаква се съпругата на принц Уилям да напусне болницата в четвъртък, 25 януари.

Въпреки това стана известно, че многодетната майка поддържа връзка с наследниците си чрез FaceTime, докато съпругът й се грижи за тях в Adelaide Cottage, семейната къща в имението Уиндзор.

„Кейт обича да изпраща FaceTime на децата си, когато работи в чужбина, така че съм сигурна, че те ще поддържат редовен контакт, докато е в болница, и децата ще бъдат развълнувани да я видят, след като се възстанови“, казва редакторът Емили Неш.

Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Кейт Мидълтън с децата Снимка: Getty

„Тя обича семейството да е около нея, така че ще очаква с нетърпение да се прибере у дома и да се гушка с децата“, добавя Емили.

И принцът на Уелс, и неговата любима са доста практични родители: водят децата си на училище, посещават спортни мачове и концерти. Докато съпругата му се възстановява от операция, самият Уилям ще направи това.

Испанската бавачка Мария Тереза ​​Турион Борало вече не живее със семейството на Уелс, след като те се преместиха в дома им с четири спални в Уиндзор, но тя постоянно помага, както и родителите на Кейт Мидълтън Карол и Майкъл, които живеят в село Бъкълбъри на около 40 минути с кола.

Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Кейт Мидълтън с децата Снимка: Принцът и принцесата на Уелс/инстаграм