Стивън Туич Бос почина на 40-годишна възраст, съобщи independent.bg 

Бос беше най-известен като прочутия диджей в шоуто на Елън Дедженеръс.

Съпругата му Алисън Холкър потвърди смъртта му в изявление в сряда (14 декември), като написа:

„С огромна мъка в сърцето трябва да споделя, че съпругът ми Стивън ни напусна. Стивън освети всяка стая, в която влезе. Той ценеше семейството, приятелите и общността преди всичко. Той беше гръбнакът на нашето семейство, най-добрият съпруг и баща и вдъхновение за своите фенове. Да се ​​каже, че е оставил наследство, би било подценяване и положителното му въздействие ще продължи да се усеща. Сигурна съм, че няма да мине ден, в който да не почетем паметта му. Молим за разбиране и спокойствие в този труден момент за мен и особено за нашите три деца. Стивън, обичаме те, липсваш ни и ще запазя последния танц за теб."

Във вторник (13 декември), според TMZ , Холкър е посетила полицията в Лос Анджелис, за да съобщи, че Бос необичайно е напуснал дома си без колата.

Изданието съобщава, че полицейското управление по-късно е отговорило на обаждане за стрелба в хотел в Лос Анджелис, където са намерили Бос мъртъв от очевидно самопроизведен изстрел.

Смъртта му все още чака допълнително разследване от съдебния лекар на полицията в Лос Анджелис.

Бос първоначално стана известен като участник в проекта на MTV The Wade Robson Project. През 2008 г. той се състезава в четвъртия сезон на So You Think You Can Dance, където завърши на второ място. По-късно той се завърна в шоуто като All-Star и отново през 2022 г. като съдия.

Той се присъедини към Елън като DJ през 2014 г., където стана любимец на феновете. През 2020 г. Дедженеръс го назначи за изпълнителен продуцент на шоуто.

Бос остави три дечица: Зая (3 г.) Мадокс (6 г.) и Уесли (14 г.).