Екин-Су Кюлкюлоглу сравни моминския си живот с филм от поредицата за Бриджит Джоунс, докато разказваше за любовния си статут в интервю с MailOnline. 

Победителката от "Острова на любовта" каза пред изданието, че е прекарала страхотно моминско лято, признавайки че й е писнало да търси подходящия мъж в приложения за запознанства. Тя не коментира колко често използва подобни методи, но думите й контрастират с твърденията, че е във връзка с Григор Димитров. 

Екин-Су спечели предаването "Острова на любовта" със своя тогавашен партньор Давид Санклименти, но двамата се разделиха в началото на годината. Попитана дали ще се върне за още един сезон на шоуто, събиращ само звезди, красавицата отговори "Не съм сигурна. Трябва сериозно да си помисля, защото не бих искала да разочаровам феновете". 

"Не ме разбирайте погрешно, предаването може да е много по-лесно от приложенията за запознанство. Моминският живот е забавен, но, честно казано, това постоянно превъртане на мъже в интернет е изтощително. Ако получа още едно съобщение, в което се искат снимки на краката ми, ще се гръмна", каза още Кюлкюлоглу. 

Относно любовния си статут в момента тя каза, че е свободна, но пък е прекарала едно много забавно моминско лято. "Но, ако любовният ми живот продължава по същия начин, вероятно ще се нуждая от помощта на приложенията", пошегува се победителката. Тя допълни, че е имала нужда от време за себе си, защото постоянно скачала от връзка във връзка, което било изморително. 

"Пътувах, създадох си няколко прекрасни спомени и се чувствам свободна и щастлива. Не всеки ден е щастлив ден, не ме разбирайте погрешно, все още изпитвам трудности, като всички, но ще се справя. Имам силата", категорична е звездата. 

Кюлкюлоглу сподели и за проблемите с психичното здраве, които е изпитала след стартиране на "Острова на любовта" и славата, която предаването й носи. По думите й, в момента се намира в добър етап от живота си, но все още изпитва добри и лоши дни, като се опитва да поставя основен фокус върху грижата за психиката си. 

Миналия месец се заговори, че Кюлкюлоглу и Григор Димитров имат връзка, след като двамата се запознали чрез общи приятели. Според таблоидите, те са прекарали време в Лондон, Париж и Монте Карло - където Димитров живее - след началото на връзката им в първите месеци от лятото, пише tialoto.bg.

Ако слуховете се окажат верни, това ще е поредната красавица в списъка на Гришо. Преди това той излизаше с Никол Шерцингер и Мария Шарапова. Около него се завъртяха и съмнения за краткотрайна връзка със Серина Уилямс, за която така и не се появиха потвърждения. Шампионката обаче често е виждана на мачовете на Димитров, включително последните от US Open тази година. Тя също така тренира с него, когато двамата се засекат на едно и също място. 

Последната приятелка на нашенеца беше румънската актриса и модел Маделина Генева, с която се раздели през април тази година.