33-годишната американска певица Тейлър Суифт се раздели с приятеля си след шест години връзка.  

Звездата на световната естрада и 32-годишният британски актьор Джо Алуин сложиха край на романса си, написа ЕТ. Съобщава се, че раздялата е станала преди няколко седмици.

Според изданието раздялата на знаменитостите е била приятелска и "не е била драматична". Както знаете, "връзката току-що приключи". Следователно актьорът не беше видян на нито едно от последните представления на певицата.

Официалните причини за края на романса на звездите все още не са съобщени.

Те започнаха да се срещат в края на 2016 г. и вътрешен човек каза на ET през октомври, че се справят „страхотно“ и че тяхната „връзка е изключително силна“.

Новината идва само часове след като Тейлър Суифт издаде дългоочаквания си 10-ти студиен албум, Midnights, последван от седем допълнителни песни.

Тейлър Суифт и Джо Алуинцял екран
Тейлър Суифт и Джо Алуин Снимка: Getty Images

Освен това в началото на 2022 г. беше съобщено, че Тейлър и Джо са се сгодили и ще се женят. Звездите пазят личния си живот далеч от общественото внимание. От своя страна 32-годишният Алвин каза пред британския Vogue през септември 2018 г., че е наясно, че феновете винаги искат да са наясно, когато става въпрос за връзката между него и Суифт.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by jaylor blog ♡ (@jaylorblog)