Психичното здраве на 41-годишната американска поп певица Бритни Спиърс напоследък предизвиква все повече въпроси от нейните фенове и по-специално от нейните 41,6 милиона последователи в Instagram, с които тя споделя понякога много странните си отражения. 

В един от последните си постове артистката, която се омъжи за модела и фитнес треньор Сам Асгари преди няколко месеца, позира с нощница и воал на прабаба си и отбеляза, че се е омъжила за себе си. Бритни се усмихва пред камерата, коригира косата и воала си и след това показва друга полупрозрачна комбинация.

„Ъъъ... Ожених се за себе си! Стана ми скучно, харесах булото си и си казах „Това лудост ли е? Или има нещо в него?“ Псс, да, но аз все още съм омъжена за съпруга си!“, написа Спиърс под видеото, добавяйки много емотикони към текста.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Публикуваните кадри за пореден път предизвикаха недоумение сред последователите.

„Какво, по дяволите, става?“, „Някой трябва да провери състоянието й“, „Омръзна ни да гледаме едни и същи глупости, моля, спри“, „Затова много се чудят защо тя все още е в тази къща, това е нейният затвор от толкова много години. Понякога жертвите на травма се връщат към това, което знаят и с което са запознати. Тя трябва да е имала толкова шибани посттравматични стресови състояния и травми, че се връща тук, защото това е всичко, което знае. Тя очевидно все още е изгубена и Бог знае какво са направили тези лекарства с мозъка й. Всички трябва да се молят за нея, а не да я критикуват", пишат те в коментарите.

Превод: GlasNews