Тя е международно известна поп звезда, която има десетки хитове на името си. Обиколила е света, има 13 награди "Грами", резиденции в  Лас Вегас и продължава да прави нова музика.

Тя също е работила в Холивуд, печелила е награда "Оскар" и участва във филми заедно с актьорски величия като  Адам Драйвър и Брадли Купър.

Тя дори играе главна роля в хитовия телевизионен сериал на Райън Мърфи „Американска история на ужасите“. И тази есен тя ще се завърне в голямо продължение на филм за супергерои.

В скорошен пост в Instagram обаче тя изглежда почти неузнаваема - с тъмна коса и изрусени вежди. Коя е тя?

Това е Лейди Гага.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

На поразителното селфи 38-годишната мегазвезда – която обикновено има руси коси – се вижда на поляна с изглед към Тихия океан в Малибу, където тя има имоти. Успяхте ли да я познаете? 

Е, голяма част от нейните фенове не успяха. Според тях, "единственото, което подсказва, че това е тя бил само фактът, че снимката е споделено от нейния официален Instagram профил".

Част от феновете на прочутата звезда останаха изненадани да я видят така. "Не е възможно! Гага е красива жена. Това не може да бъде тя.", пише нейна почитателка. Други фенове не скриха вълнението си от новата визия на певицата, коментирайки, че черната коса и избелените ѝ вежди и подхождат. "Винаги красива!", сочат коментари на коментиращи.

Освен това, секцията с коментари под публикацията на Гага, се напълни с хиляди черни сърца, с които почитателите оприличават новия ѝ вид. Само за дни снимката събра милион харесвания.

Очаква се Гага също да пее в предстоящия филм „Joker: Folie A Deux“ – продължението на хитовия филм „Joker“ от 2019 г. с участието на Хоакин Финикс. Певицата и актриса ще играе Лий, версия на Харли Куин, от света на ДС, и ще се появи заедно с Финикс, който отново влиза в ролята си на Артър Флек, провален клоун, който се превръща в Жокера.