Звездната двойка подхрани още повече слуховете за развода си.

26-годишният френски модел Тина Кунаки показа как е отпразнувала рождения си ден без Венсан Касел. Младата звезда от модния подиум сподели снимки от шумния купон в своя Инстаграм профил, където е следвана от 1,4 милиона души.

„Има моменти, в които думите не стигат ❤️26...“, написа рожденичката под снимките, подклаждайки още повече слуховете за развод с 56-годишния френски актьор Венсан Касел.

На снимките Тина позира в компанията на приятели. Тя е облечена в яркочервен гащеризон. Къдравата й коса е била традиционно пусната.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)

Мъжът на моделката не е присъствал на партито, отбелязват световните медии. С това двойката допълнително провокира спекулациите за раздялата им.

Кунаки и Касел се ожениха през 2018 г. Плод на любовта между двамата е дъщеря им - Амазони, която те не показват на обществеността.

Преди да се ожени за 30 години по-младата моделка, френският актьор имаше връзка с Моника Белучи, с която заедно отглеждат две деца – Дива и Леони.

Според запознати Кунаки и Касел са се разделили преди няколко седмици, а моделката е „съкрушена от мъка“. Най-неочаквано Венсан изтри от социалните мрежи всички снимки, на които е с младата си съпруга от френско-сицилиански произход. Тина също изтри Касел от профила си в Инстаграм. 

Нито 57-годишният французин, нито 26-годишната му съпруга са опровергали досега клюките за раздялата.

Превод: GlasNews.bg