Носителят на "Оскар" американски актьор и режисьор Бен Афлек и неговата не по-малко известна съпруга, певица и актриса Дженифър Лопес продължават да си изясняват отношенията и тези разправии все повече попадат в обективите на камерите на папараци и обикновени зрители.

 Преди обществеността да има време да смели информацията за кавгата им на премиерата на филма "Майка" в Лос Анджелис, двойката отново даде повод да говори за себе си. В мрежата се появиха кадри, в които Афлек, активно жестикулиращ, говори за нещо с повишен тон с Лопес, а тя седи потисната и тъжна, пише Daily Mail.

Европейски турист засне в Бевърли Хилс, когато кола на знаменитостите спря на червен светофар. Във видеото Бен шофира видимо разстроен и разговаря с Дженифър, седнала на пътническата седалка на своя електрически SUV Rivian със спуснати прозорци. Бяха толкова погълнати от разговор, че сякаш не забелязваха никой, който можеше да ги гледа или чува наблизо.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naija Gbedu (@naijagbedu)

Според очевидец било „доста ясно“ от езика на тялото, че Бен „е разстроен или раздразнен“, а Дженифър изглежда „плаха“.

"Имаше много жестове с ръце, Бен махаше с ръце нагоре-надолу и изглеждаше горещо. Джей Ло изглеждаше малко тъжна. Бяха толкова погълнати от разговора, че дори не отместиха поглед. Изглеждаше горещо, дискусия или спор. Нямаше други коли и хора на улицата", добави източникът.

Кадрите идват само ден след като видео на видимо разстроен Афлек, който затръшва пътническата врата на колата си, докато Дженифър влиза в нея, обиколи социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Naija Gbedu (@naijagbedu)

Според феновете, които анализираха събитията от последните дни, както и снимки и видеоклипове, Бен най-вероятно е "нещастен в брака".

"Винаги изглежда преситен и раздразнен", "Можеш" да имаш всичко "и пак да си нещастен", "Той целенасочено се обръща от нея, докато тя влиза в колата. Те определено се карат, хаха", твърдят в коментарите.

Двойката ще отпразнува първата си годишнина от сватбата този август. Те подновиха романса си 17 години след раздялата, която се превърна в истинска сензация в Холивуд.