35-годишният британски актьор Том Фелтън призна, че е бил пристрастен към алкохола, пише Page Six.

Звездата от Хари Потър издаде своя собствена книга, Beyond the Wand: The Magic and Chaos of Growing a Wizard. В мемоарите Драко Малфой за първи път разкри пред феновете си за пристрастяването си към алкохола и борбата си с него.

Според британския актьор след 20 години пристрастяването към алкохола започва да се проявява все по-активно - той пиел няколко литра бира на ден и няколко чаши уиски. Така Том се дистанцирал от по-дълбоките проблеми в живота си.

След като зависимостите на знаменитостта бяха забелязани, неговият мениджър и агенти настояха Фелтън да бъде лекуван в рехабилитационен център, но за по-малко от ден актьорът изчезна от болницата. След известно време той беше настанен в друг център, от който Фелтън вече беше изгонен от лекарите, защото наруши правилата на институцията, като посети стаята на момиче.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

Впоследствие е имало и трети път принудително лечение на "Драко".

"Мога честно да кажа, че това беше едно от най-трудните решения, които трябваше да взема", призна Том Фелтън.

Според актьора той вече не се колебае да говори откровено за проблемите и нуждите си. Том Фелтън отбелязва, че хората могат да бъдат както физически, така и психически болни и в това няма нищо смущаващо.

„Това не е признак на слабост“, казва 35-годишният актьор.

Превод: GlasNews

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tom Felton (@t22felton)