Оскарите се завръщат и тази година, този път с килим в цвят шампанско вместо класическото червено. Но покрай цвета на килима, знаменитостите, както обикновено, се появиха и в по-шикозни визии на партито.

Афтърпартито на годишните официални награди Vanity Fair Awards беше пълно със звезди, включително някои, които не бяха на Оскарите. Много от тях показаха доста откровени образи.

Фокус събра 5 впечатляващи и пикантни визии от партито след Оскарите-2023.

Хънтър Шафер

цял екран
Снимка: Getty Images

24-годишната актриса се осмели да се разголи в пернат банел и седефена копринена пола, които не оставиха много на въображението. Хънтър, известна с авангардния си моден усет, позира уверено пред камерите, докато гостите на звездното събитие гледаха със страхопочитание. Трансджендър знаменитостта завърши визията с обувки на ток и остави русата си коса пусната.

Дейзи Едгар Джоунс

Дейзи Едгар Джоунсцял екран
Дейзи Едгар Джоунс Снимка: Getty Images

Дейзи Едгар-Джоунс привлича вниманието на всички, когато присъства на партито на Vanity Fair в Wallis Annenberg Center в Бевърли Хилс.

24-годишната британска актриса порази публиката с пикантния си ансамбъл, състоящ се от голо боди и черно прозрачно мрежесто наметало. Демонстрирайки стройна фигура, блестящата рокля се отличаваше с масивна яка, обсипана с диаманти. Дейзи съчета голата си рокля с чифт високи черни сандали.

Ашли Греъм

Ашли Греъмцял екран
Ашли Греъм Снимка: Getty Images

35-годишният plus-size модел Ашли Греъм се появи на парти в напълно прозрачна червена рокля. Роклята от шифон бе събрана на талията на знаменитостта и също имаше цепка до бедрото. Освен това тоалетът перфектно показваше черното бельо на модела. Ашли обу драматични черни обувки на платформа и излъчваше увереност, позирайки пред фотографите.

Емили Ратайковски

Емили Ратайковскицял екран
Емили Ратайковски Снимка: Getty Images

Емили Ратайковски може и да не впечатли тълпата на червения килим на Оскарите през 2023 г., но тя повече компенсира с тоалета си след партито.

Моделът беше облечена в блестяща сребриста "гола" рокля от Feben, декорирана с тъкана материя. Под роклята Ратайковски беше без сутиен, само по бельо в телесен цвят. Момичето завърши откровената си визия с чифт диамантени обеци и бежови обувки. Емили прибра тъмната си коса в прибран кок със среден път и направи вечерен грим с акцент върху очите.

Сиара

Сиарацял екран
Сиара Снимка: Getty Images
Сиарацял екран

Ако партито раздаваше награди за външен вид, тогава Ciara Princess Harris лесно би спечелила трофея за най-смел ансамбъл. 37-годишната американска певица прикова вниманието на всички, когато се появи в "гола" рокля с презрамки с дълбоко деколте от Dundas. Изцяло прозрачният тоалет беше украсен с кристали, а отдолу се виждаше малка черна прашка.

Роклята, представена в колекцията на Dundas есен/зима 2023 г., остави малко на въображението. Сиара го съчета с оперни ръкавици, висящи обеци и черни сандали на платформа Santoni.