Ново видео разпространи певецът и ютюбър Йонислав Йотов - Тото.

 Тото си навлече обществено недоволство заради реакцията си в своя подкаст, докато баскетболният треньор Тити Папазов разказваше как преди години остригал  своя бивша приятелка.  В разпространение рапърът  говори за историята на кенсъл културата, намеквайки, че е поредната ѝ жертва.

"Опасен" за демократичния ред", написа за себе си Тото. Във видеото той се намира в затвора. Облечен е в оранжеви дрехи, свързвани с затворниците.

В клипа се обяснява как в древна Атина видни жители на града били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани". Това ставало с гласуване, а се оказвало, че голяма част от вота за един човек била написана с един и същ почерк. Гонени били дори видни пълководци.

След това Тото говори за днешната кенсъл култура и дори кибертормоза. То е гледано от 50 000 души, но коментарите към него са спрени - както и в останалите видеа на певеца.

След скандала с Тити Папазов Тото скри клиповете в канала си. В момента в него има 2 видеа - в първото рапърът се извинява за историята, а второто е за кенсъл културата. "Не знаех, че ще се окажа от другата страна на барикадата, извинявам се", заяви Йонислав Йотов - Тото от "Скандау" в първия запис, в който се извини за създалата се ситуация

Припомняме, че “Пепси България” прекрати сътрудничеството си с Йонислав Йотов, познат като Тото от "СкандаУ" заради епизода от подкаста с участието на Тити Папазов.

"Стриганото момиче": Тото с коментар за скандала с подкаста с Тити Папазов ВИДЕО

Pepsi България прекрати сътрудничеството си с Тото след подкаста с Тити Папазов