Принцът на Бруней Абдул Матин сподели нова годежна снимка с годеницата си Аниша Иса-Калебич. 32-годишният член на кралското семейство на Бруней и един от най-благоприятните и богати ергени в света сподели в Instagram очарователна снимка с бъдещата си съпруга.

Абдул Матин, чийто акаунт в Instagram е много популярен, редовно споделя информация за натоварения си начин на живот с приблизително два милиона последователи в социалните медии, пише Daily Mail.

Матин, синът на султана на Бруней и неговата бивша втора съпруга Хаджи Мириам Абдул Азис, ще се ожени за Аниша по-късно този месец - като се говори, че принцът и принцесата на Уелс ще присъстват на сватбата.

На снимката Абдул и годеницата му демонстрираха двойки визии в бизнес костюми.

принц на Бруней, Бруней, Абдул Матин, сватба в БрунейЦял екран
Принц Абдул Матин от Бруней с булката си Аниша Снимка: Instagram tmski

Публикацията на Абдул, която бързо натрупа повече от 500 000 харесвания, беше придружена от надпис: „Желая ви всичко най-добро за 2024 г.“.

По-големите сестри на Матина, принцесите Фадзила и Азема, вече се венчаха съответно през януари 2022 г. и януари 2023 г.

принц на Бруней, Бруней, Абдул Матин, сватба в БрунейЦял екран
Принц Абдул Матин на сватбата на сестра си Снимка: Instagram tmski

Сега е ред на Абдул. Сватбата, както съобщават от двореца, ще се състои в средата на януари и ще продължи от 7 до 16 януари 2024 г.

Тържествата, които ще продължат девет дни, ще започнат със сватбена церемония, последвана от изпълнения на музиканти от кралския двор, за да отбележат официално началото на сватбата.

Сватбената церемония ще се състои на 11 януари в джамията Султан Омар Али Сайфудин. Това ще бъде последвано от кралски сватбен прием с луксозен банкет, на който са поканени гости от цял ​​свят.

Въпреки че все още не е потвърдено, вероятно принцът и принцесата на Уелс ще присъстват на сватбата на принц Абдул Матин и Аниша Иса-Калебич.

Султанът на Бруней присъства на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г. Предвид тази история е вероятно те да отправят покана към членовете на британското кралско семейство за специалния ден на сина си.

Освен това и двете двойки присъстваха на сватбата на йорданския престолонаследник принц Ал-Хусеин бин Абдула II и Раджва през юни миналата година.