Модел от Украйна загина в Турция при странни обстоятелства след кавга с любимия си. Трагедията се е случила с 33-годишната Анджелика Срабянц в петък в Истанбул, пише изданието Strana.ua .

Украинската манекенка починала на път за болницата, тялото й било намерено на 11 юни под прозорците на къщата. Според журналисти преди смъртта си момичето се е разделило с приятеля си - дресьора на кучета Бурак Ерджан от Турция.

Същата вечер двойката вечеряла в ресторант и след това се прибрала у дома, но в таксито се скарали от ревност. Според вестника по време на конфликта момичето е ударило мъжа в лицето.

След това камерите за видеонаблюдение заснели как босият модел следва гаджето си в асансьора. По-нататъшните събития, които са се случили в апартамента на двойката, са неизвестни, но във видеото, записано от Еркан, момичето може да бъде чуто да извиква няколко пъти името му и да вика: „Моля!“ Мъжът уверява, че по-рано Анжелика се е опитвала да се самоубие.

В апартамента, където е станала трагедията, полицията откри наркотици. Органите на реда са задържали Ерджан по подозрение за умишлено убийство.