53-годишният американски актьор Рик Хофман, който участва с Меган Маркъл в телевизионния сериал „Костюмари“ и беше поканен на сватбата й с принц Хари през 2018 г., разказа пред подкаста Chicks in the Office защо е седнал на церемонията с отвращение на лицето.

Снимката на Рик стана вирусна и въпросът какво е предизвикало подобно изражение заинтересува мнозина.


Рик Хофман разсмя на сватбата на Меган Маркъл с изражението на лицето си 

Според Хофман изражението му е причинено от „ужасяващата миризма във въздуха“.

Той обясни, че малко след като седнал, "започна да мирише на нещо наистина ужасно и отвратително". Първоначално Рик помислил, че някой близо до него има лош дъх, но в крайна сметка разбрал, че миризмата идва от „множеството хора“.

"Започвам да ставам малко нервен, защото това ме притеснява, а аз съм много чувствителен, когато става дума за това. Церемонията продължи час и половина и миризмата постоянно се носеше към мен. Тя проникваше в тялото ми“, спомня си той.

Тъй като Хофман е много внимателен по отношение на хигиената, той първоначално си помислил, че неприятната миризма идва от него, затова веднага попитал колегите си дали усещат миризмата.

„И те казаха „Не“. Така че сега съм буквално сам на острова и си казвам просто „Копеле“.“ „И това изражение, което получих пред камерата, стана вирусно“, добави Рик.

Той също така отбеляза, че от всички негови колеги Меган е тази, която му се смее най-много заради неговите „проблеми“, когато става въпрос за „хигиената на другите хора“.

"Тя винаги е знаела и винаги се е смеела колко съм чувствителен. Беше такава ирония", подчерта актьорът.

Рик не беше единственият човек на сватбата, който имаше проблеми с миризмата в параклиса "Свети Георги". Кралските биографи Omid Scobie и Caroline Durand твърдят в книгата си Finding Freedom, че дифузерите за аромати са били използвани за маскиране на "мухлясалата" миризма в залата преди сватбата. Маркъл настоявала за това и тя наистина не харесвала миризмата в параклиса.