Восъчна реплика на барбадоската певица Риана беше преоблечена в музея на Мадам Тюсо. Сега тя е облечена в бляскава копринена ментова рокля с дълбоко деколте от Fenty, която носи на Британските модни награди в Royal Albert Hall през 2019 г.

Незабравимият образ е старателно пресъздаден в музея на Бейкърс Стрийт. В допълнение към роклята, фигурата на певицата е облечена в пелерина с ръкави и ръкавици, подходящи обувки и бижута.

Обновената Риана ще бъде показана на широката публика в музея на 27 септември, пише Daily Mail.

На събитието, на което Риана блесна в този тоалет, тя бе придружена от приятеля си Асап Роки. В интервю рапърът от Харлем призна, че тази рокля на певицата е един от любимите му тоалети.

„Риана е сила в красотата, модата и музиката, тя наистина блести като диамант. Образът й на Британските модни награди за 2019 г. беше такова изявление, че просто трябваше да пресъздадем този незабравим момент! Риана заема специално място в сърцата на всички, и сега нашите посетители имат шанса да я видят в All of the Lights! Ние сме развълнувани да дадем на феновете един незабравим момент с големия шеф“, каза Джо Кинси, мениджър на студиото в Музея на Мадам Тюсо в Лондон.

Новата восъчна фигура ще бъде открита в зоната Fashion Runway в Музея на мадам Тюсо в Лондон. До нея ще бъдат РуПол, Зендая и Кендъл Дженър.

Днес Риана практически не пее, като се фокусира върху синовете си и бизнес империята, която я направи милиардер. Тя основа козметичната компания Fenty през 2017 г. Към 29 август 2024 г. тя беше оценена на приблизително 2,8 милиарда долара, като Риана притежаваше 50 процента дял в организацията.

На следващата година тя стартира своята линия бельо Savage x Fenty, която постига голям успех.