Стана известно как се промениха отношенията между принц Уилям и Кейт Мидълтън на фона на тежкото заболяване на принцесата. 

Оказва се, че здравословните проблеми на майката на три деца само са сближили двойката и те са по-силни да преживеят случващото се, твърди кралския писател Робърт Джобсън, пише списание Hello.

„Предстоящата им годишнина е доказателство не само за тяхната любов, но и за тяхното единство. Сигурен съм, че те ще разпознаят пътуването си, знаейки, че силата им е в това да бъдат заедно“, каза кралският експерт.

Имайте предвид, че на 29 април 2024 г. принцът и принцесата на Уелс ще отпразнуват 13-ата си годишнина от сватбата.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата Снимка: Getty Images

„Възходите и паденията, които преживяха заедно, укрепиха връзката им, която сега е неразрушима“, добавя авторът.

Според Джобсън на семейството му е било много трудно, особено по отношение на взаимодействието с децата, на фона на проблемния период.

„Но няма съмнение, че Уилям беше скалата на Катрин. Той е постоянна част от живота й и тя е в центъра на живота му“, каза кралският автор.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата

Кралската двойка се запознава, докато учи в университета Сейнт Андрюс в Шотландия и стават близки приятели, преди да се обвържат романтично.

През годините на семейния си живот двойката станаха родители три пъти: през 2013 г. се роди първото им дете, принц Джордж, през 2015 г. се роди принцеса Шарлот, а през 2018 г. двойката се сдоби със син Луис.