Най-малкият син на британския крал Чарлз III стана достоен семеен мъж. След като се ожени за Меган Маркъл, Хари има потомство и започна да насърчава силните семейни ценности.

Принцът обаче понякога тъжно си спомня бурната си младост, ехото от която все още се чува.

Така през август 2012 г. представителят на монархията имал горещ уикенд в Лас Вегас с приятели и весели момичета.

Кари Райхърт беше една от стриптизьорките, които обслужваха компанията на частното парти и вероятно толкова се сближила с принца, че дори получи псевдонима "Роял".

Стриптизьорката каза, че е запазила долните гащи на Хари като сувенир от това парти, липсата на които той дори не е забелязал.

52-годишната американка призна, че това се е оказало далновиден ход, тъй като много години по-късно тя забогатяла благодарение на него.

Тя продала простите черни боксерки, които червенокосият принц загубил, за 250 000 долара.

„Продадох гащичките на Хари за 250 000 долара. В Сан Диего има стриптийз клуб, наречен Expose, и собственикът ги купи. Доколкото знам, той все още се опитва да построи музей, посветен на Хари. „Изчислявам, че тук, в Калифорния, живеят около милион британци или хора от британски произход и те вероятно биха искали да видят гащите на Хари“, каза Кари, цитирана от Daily Mail.

По-рано Райхерт каза, че е обидена от херцога на Съсекс, който не й обърнал внимание в скандалните си мемоари „Spare“, и обеща да публикува пикантни снимки на принца като отмъщение.