49-годишната Виктория Бекъм каза, че е била "тормозирана много" в училище и е имала трудности при намирането на приятели. Бившата членка на Spice Girls се разкри във видео, публикувано в социалните мрежи. Тя съобрази видеото си със Седмицата за борба с тормоза. 

Говорейки за собствения си опит, Виктория похвали своята „силна и грижовна“ дъщеря Харпър и сподели серия от нейни снимкиq пише Daily Mail .

Виктория написа в Instagram: „Бъдете най-добрите в клас! Толкова съм горда, че отгледах силна и грижовна дъщеря!“

„Когато растях, бях тормозена много в училище и често казвам на Харпър колко е важно да бъдеш добър и да съобщаваш, ако някой някога е бил тормозен – особено ако има друго момиченце на детската площадка, защото някога това е била нейната мама! Важно е да не мълчиш, ако някой е самотен или тормозен“, каза Виктория.

Тя сподели и кратък клип от интервю с Алианса за борба с тормоза, в който разкри, че е научила дъщеря си да бъде мила с всички.

Виктория каза, че дъщеря й лесно се сприятелява, което тя самата никога не е успявала.

Виктория Бекъм, дъщеря на Виктория Бекъм, Харпър БекъмЦял екран
Виктория Бекъм с дъщеря Харпър Снимка: Виктория Бекъм/Instagram

Виктория е израснала в Хартфордшир, родителите й са имали бизнес за продажба на електроника, така че семейството на бъдещата поп звезда е богато.

Виктория завършва гимназия Св. Гимназията на Мери в Чешънт и била толкова смутена от богатството на семейството си, че помолила родителите си да не я карат на училище със семейния Ролс Ройс.

В интервюто Виктория се оплаква, че е аутсайдер. Децата хвърляли нещата й в локви и след това ги хвърляли по нея.

"Никой не говореше с мен. Нямах приятели", каза тя в интервю от 2007 г.

Всичко се променя в гимназията, когато тя убедила родителите си да я изпратят в театрално училище.