Дъщерите на Никол Кидман и Кийт Ърбан за първи път излязоха с родителите си. 15-годишната Съндей и 13-годишната Фейт бяха поразителни в приликата си с известната си майка. И те зарадваха журналистите, защото преди това можеха да бъдат снимани само случайно на летището или на улицата.  

Никол Кидман, която получи наградата за цялостно творчество на Американския филмов институт AFI в Лос Анджелис, беше подкрепена от дъщерите си Сънди Роуз и Фейт Маргарет, пише WWD. Това беше първата официална поява на момичетата на червения килим.

Никол Кидман, Кийт Ърбан, дъщерите на Никол Кидман, сестрата на Никол КидманЦял екран
Никол Кидман и Кийт Ърбан Снимка: Getty Images

Самата Никол блесна в зашеметяваща златиста рокля на Balenciaga с почти двуметров шлейф. А Фейт и Съндей избраха тоалети от дизайнера Monique Lhuillier.

В голямата си вечер Никол беше заобиколена от семейството, присъстваше дори сестра й Антония.

Никол Кидман, Кийт Ърбан, дъщерите на Никол Кидман, сестрата на Никол КидманЦял екран
Никол Кидман и нейното семейство - дъщерите Съндей (в рокля на цветя) и Фейт (в оранжево) Снимка: Getty Images

„Дълбоко трогната съм от подкрепата, която видях и чух по целия свят“, написа тя в Instagram, публикувайки снимка от сцената.

Предишни носители на същата награда са били Орсън Уелс, Бет Дейвис, Алфред Хичкок, Елизабет Тейлър, Стивън Спилбърг, Мерил Стрийп и много други.

Единственото нещо, което помрачи триумфа на Никол Кидман, беше, че 31-годишната Изабела и 29-годишният Конър, нейните осиновени деца, които тя и Том Круз осиновиха, когато се ожениха, не присъстваха на специалната й вечер.

Бела и Конър, след развода на осиновителите си, практически спряха да общуват с Кидман и след това станаха членове на Църквата на сциентологията, като баща им. Въпреки че църквата отрича това, бивши сциентолози твърдят, че на Круз и децата му просто е забранено да общуват с Никол Кидман, защото тя не изповядва тяхната вяра.