Кейт Мидълтън беше засечена на разходка с децата и съпруга си. 

Източници на People казаха, че са видели болната от рак принцеса на Уелс с принц Уилям и трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Очевидци обаче нямаха време да направят снимка на кралското семейство.

Майката на три деца изглежда се възстановява, след като през март 2024 г. обяви, че се бори с неизвестен вид рак. В началото на годината бъдещата кралица на Великобритания претърпя коремна операция, след която лекарите откриха онкология.

Принцесата се е оттеглила от обществени задължения и се занимава само с благотворителни проекти. Не се очаква Катрин Мидълтън да се върне на работа, докато лекарите не й дадат разрешение за това. Това вероятно няма да се случи до края на 2024 г.

Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Кейт Мидълтън с децата Снимка: Getty

Както знаете, майката на три деца вече се чувства много по-добре след лечение. Според източници най-лошото е минало.

„Беше голямо облекчение, че тя понасяше добре лечението и всъщност се чувстваше много по-добре“, каза вътрешен човек, близък до семейството на Уелс.

Най-голямата подкрепа за болната принцеса дойде от нейното семейство - съпругът й Уилям, родителите Карол и Майкъл, сестрата Пипа и брат Джеймс.

Кейт Мидълтън с децаЦял екран
Кейт Мидълтън с децата Снимка:  Getty

„Разбира се, това е много труден и тревожен период, всички се обединиха около нея – Уилям, родителите й, сестра й и брат й“, признава източникът.

По-рано принц Уилям  сподели положителна информация за съпругата си по време на посещение на 10 май в болница на островите Сили.

„Мога ли да попитам как е принцеса Кейт?“, попита администраторът на болницата Трейси Смит във видео, споделено от  Sky News .

„Тя се справя добре, благодаря ви“, отговори 41-годишният принц на Уелс.

"Прекрасно, а децата?" — попита Смит.

„Децата много ми завиждат, че съм тук, а те не са тук“, каза той, тъй като е известно, че кралската двойка посещава островите край югозападния край на Англия с децата си през летните месеци.