На 54-годишната американска певица Дженифър Лопес бе зададен неудобен въпрос за брака й на 81-те годишни награди "Златен глобус" в Лос Анджелис в неделя, 7 януари 2024 г., когато тя мина по червения килим без съпруга си Бен Афлек.  

Поп звездата се появи на публично място в пастелно розова рокля с деколте без презрамки и бухнали ръкави, изработени от детайли от цветни листенца.

Дженифър Лопес и Бен АфлекЦял екран
Дженифър Лопес и Бен Афлек Снимка: Getty Images

На публични места обаче изпълнителката позира предимно сама, като един от най-популярните моменти на червения килим беше, когато я попитаха как знае дали това ще е „последният“ й брак, пише Daily Mail.

Когато Джей Ло беше попитана откъде знае, че „това е“, тя каза на репортера: „Защото когато казват „Ти знаеш", значи ти знаеш“.

Дженифър ЛопезЦял екран
Дженифър Лопес Снимка: Getty Images

„Мисля, че винаги действаш с най-добри намерения всеки път, когато се хвърляш в нещо“, добави съпругата на носителя на „Оскар“ Бен Афлек.

Дженифър ЛопезЦял екран
Дженифър Лопес Снимка: Getty Images

Междувременно самият актьор по-късно се появи публично в смокинг с бяла риза и папийонка.

Бен Афлек и Дженифър ЛопесЦял екран
Бен Афлек и Дженифър Лопес Снимка: Getty Images

Позирайки на червения килим в хотел Beverly Hilton в Бевърли Хилс, Дженифър Лопес носеше розов кристален клъч, който подхождаше на роклята й с драматичен шлейф.

Звездната двойка сключи брак през лятото на 2022 г. Преди това певицата беше омъжена за Марк Антъни, Крис Джъд и Охани Ноа. От първия брак звездата има две деца - Ема и Макс.