Медиите съобщават за резервираността на принц Хари, който неволно разкри в интервю как всъщност се е отнесла кралицата на Великобритания Елизабет II към съпругата му Меган Маркъл.

Принцът призна, че сега съжалява, че е прекарал няколко години без баба си и сега тя му липсва. Не е имало вражда между семейството му и кралското семейство, обясни той.

Хари се позова на измислиците на медиите. Той също така небрежно спомена, че всъщност Елизабет II не е изпитвала лична враждебност към Меган Маркъл.

В лични разговори кралицата многократно е казвала, че желае щастие на двойката. Принцът има и други спомени.

„По време на личните ни срещи баба ми винаги прегръщаше жена ми и я наричаше скъпа съпруга на любимия ми внук“, цитира го Inc-News.

Само роднини осъдиха двойката, която избяга в САЩ, и заради тях, както и заради статута на кралското семейство и традициите, бабата трябваше да вземе другата страна.

В същото време потребителите на социалните медии продължават да гледат внимателно съпругата на принца. Някои от тях разказаха, че на събитието в памет на напусналата кралица е имало микрофон под роклята на Меган Маркъл.

Те смятат, че съпругата на Хари преследва журналистически цели и използва устройството за запис за стрийминг услугата Netflix, на която планира да стартира новия си авторски проект.

Известно е, че принцовете Уилям и Хари, заедно със съпрузите си на 10 септември посрещнаха опечалените край замъка Уиндзор. По-късно, по време на разходка на членове на кралското семейство, бяха направени снимки, които станаха вирусни в мрежата.

 

Някои потребители забелязаха, че под траурната рокля на лявото бедро на Меган Маркъл има квадратна гънка. И заключиха, че там е скрито записващо устройство.

Меган Маркъл

Читателите припомниха, че двойката е подписала договор със службата за създаване на документален филм още през 2020 г., но тяхната компания Archewell Productions все още не е пуснала продукта.

„И защо тя носи микрофон на разходка по време на траура за кралицата?“, пишат потребителите.

Меган Маркъл

Други казаха, че съпругата на принца ще изчака "перфектния момент", за да пусне филма или да получи плащане за записа. Те също обърнаха внимание на прическата на Маркъл, която е прибрала косата си наляво, за да скрие кабела.

Теоретиците на конспирацията смятат, че микрофонът е бил на дясното рамо на съпругата на принц Хари.

По-късно порталът Page Six, цитирайки близкото обкръжение на Маркъл, заяви, че на херцогинята не е имало технически средства. Но потребителите не бяха особено убедени.

Превод: GlasNews