Bebe Rexha се оплака в социалните мрежи, че е била дискриминирана на германско летище. Тя сподели на феновете си в Instagram, че не е била допусната през охраната заради „престъпление от омраза“, както тя го нарича.

Певицата сподели видеоклипове как плаче от международното летище в Мюнхен в Германия, твърдейки, между вдишванията, че надзорът на нейния полет на Lufthansa я е заплашил и е забранил да се качи на самолета.

Тя казва, че е говорила на албански с един от служителите по сигурността на летището, защото си е помислила, че той й говори на албански. Това, според нея, е довело до напрегната конфронтация с персонала на летището.

Bebe Rexha казва, че е сигурна, че е преживяла престъпление от омраза, защото е албанка и добавя, че дискриминацията не свършва дотук. Тя твърди, че служителите по сигурността са продължили да я "малтретират психически" - без никой да се намеси. Тя казва, че се опитала да получи името му, за да го докладва, но той не искал да й го предостави.
 
Rexha е научила албански в ранна възраст, защото баща й е роден в Северна Македония, майка й също има албански корени.

Пред TMZ представител на Lufthansa каза, че са в пряк контакт с Bebe, за да получат пълната история. Те добавят, че авиокомпанията свързва хора по целия свят и разнообразието и равните възможности са основни ценности за тяхната компания.

По-късно Rexha потвърди, че от Lufthansa са се свързали с нея и ги призовава да проведат пълно разследване.