Фантастичният болид RB 7 бе паркиран пред входа на пловдивския клуб.

Bushido Club в комплекс "7 POINTS" е мястото, което звездата на Formula 1, Дейвид Култард и екипа на RedBull избраха за афтър партито след мегашоуто на Гребната база, което се проведе на 25 юни - именно там звездата на Formula 1 показа истинската мощ на болид RB 7.

Припомняме, че шоуто на Гребната започна в 19 часа и събра хиляди пловдивчани и гости на града, а програмата бяха включени любимите на българската публика поп изпълнители - 100 кила и Маги Джанаварова; Red Bull атлетът, гуру на водните спортове - Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България.

Мегашоу по земя и вода събра хиляди на Гребна база в Пловдив СНИМКИСилно вълнение, много адреналин и бурни овации белязаха вечерта

След впечатляващата демонстрация на Гребната, болидът на Дейвид бе паркиран пред Bushido, а всички фенове не пропуснаха да си направят снимки. Домакините на тематичното парти бяха организирали Welcome drink за всички гости на клуба, които междувременно купонясваха с шампиона на Формула 1 до зори.