36-годишният британски актьор Кит Харингтън и съпругата му Роуз Лесли, които се запознаха по време на снимките на "Игра на тронове" и се ожениха през 2018 г., станаха родители за втори път. Това беше съобщено на фен страницата на Кийт в Instagram. Двойката потвърди раждането на дъщеря си чрез свой представител в изявление за таблоида Page Six.

Двойката не разкри специални подробности за детето. Кит и Роуз имат двегодишен син.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kit Harington ♡ (@kitharingtonig)

Кийт потвърди по-рано тази година , че съпругата му отново е бременна. В The Tonight Show with Jimmy Fallon, актьорът, който изигра Джон Сноу, призна, че е „уплашен“ от перспективата да разширят семейството си.

„Ужасен съм. С първото ти дете е все едно се разхождаш из облаците и танцуваш през полета от маргаритки в продължение на 9 месеца, добре, все пак си мъж. Този път проверката на реалността е много по-бърза и ставаш практичен, много бързо", призна той.

Кийт и Роуз, които се запознаха на снимачната площадка на драмата на HBO Game of Thrones през 2011 г., преди да се оженят седем години по-късно, прекараха последните девет месеца в подготовка на първото си дете за братче или сестриче.

Двойката предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите и няма да разкрие името на двегодишния си син, който се роди през февруари 2021 г.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Rose Leslie (@roseleslie_got)

Само преди няколко седмици Роуз беше забелязана да се разхожда със сестра си в Лондон. Тя носеше красива зелена рокля на цветя, съчетана с тъмнокафяви панталони и чанта през рамо. Актрисата допълни визията с шикозни слънчеви очила и красиви златни бижута.

Докато Кийт и Роуз са известни с ролите си в Game of Thrones, и двамата имат и други впечатляващи заслуги. Лесли е известна с ролята си на Гуен Доусън в първия сезон на Downton Abbey и Мая Риндъл в The Good Fight. Тя също се появява в драмата на BBC Vigil и сериала на HBO The Time Traveler's Wife заедно с Тео Джеймс.

Кийт, най-известен с ролята си на Джон Сноу, се появи в Modern Love, Apple TV+ Extrapolations и Gunpowder. Кийт също участва в The Eternals и How to Train Your Dragon: The Hidden World.