Звездата Лили Алън направи признание в епизод на своя подкаст Miss Me?, където към нея се присъедини гост-ководещ, уелският телевизионен водещ Стив Джоунс. 

В самото начало на разговора им Лили развълнувано показа на Стив снимка на кученцето порода чихуахуа, което обмисля да вземе със съпруга си, звездата от „Stranger things“ Дейвид Харбър , и двете й дъщери, 12-годишната Етел и 11-годишната стара Марни.

След това Стив шеговито попита дали тя и Дейвид са готови за „ангажимента“ с домашно куче, когато Лили небрежно каза, че тя и Дейвид вече са осиновили кученце заедно по време на COVID-19 — но не минало добре. 

За справка, Лили и Дейвид за първи път започнаха да се срещат през 2019 г. и се ожениха на церемония в Лас Вегас през септември 2020 г.

„Знаете ли какво, всъщност вече осиновихме куче заедно“, разкри Лили. „Но след това изяде паспорта ми и затова я върнах обратно в дома.“ Преди Стив да успее да изрази шока си, Лили обясни, че кучето е изяло и паспортите на дъщерите ѝ. 

Тя каза: „Тя изяде и трите ни паспорта и те бяха с нашите визи. Не мога да ви кажа колко пари ми струваше да подменя всичко, защото беше в COVID и беше абсолютен логистичен кошмар.

В допълнение към финансовите разходи, дъщерите на Лили също не можели да видят баща си, Сам Купър, месеци след инцидента, защото той живее във Великобритания, а те живеят в Ню Йорк с Лили.

„Тъй като бащата на децата ми живее в Англия, не можах да ги върна да видят баща си около четири месеца, пет месеца, защото това шибано куче беше изяло паспортите“, каза тя. „Просто не можех да го гледам. Казах си: „Ти съсипа живота ми.“

След това Лили настоя, че сагата с паспорта всъщност е последната капка след дълга поредица от лошо поведение от кученцето. Тя каза на Стив: „Освен това, знаете ли, паспортите не бяха единствените неща, които яде. Тя беше много лошо възпитано куче и аз наистина се стараех много с нея, но не се получи. Паспортите бяха капката, която счупи гърба на камилата, така да се каже.”

След това признание, слушатели на подкаста откриха страницата в Instagram, която изглежда е създадена за кученцето на Лили и Дейвид, Мери Харбър. Въпреки че акаунтът е неактивен от години, Дейвид все още го следва и се появява на някои от снимките. В коментари под снимките, много потребители изразиха недоволството си, че двойката е върнала кученцето обратно в приюта.

"Колко щастливо изглежда кученцето... Как би могла да го "хвърлиш"?", "Това ли е чудовището, което е върнало кученцето пак в приюта?" и "Щастлива съм, че кученцето вече не е при нея. Тя дори не е толкова зряла да гледа кученце, как изобщо има деца?" са част от коментарите под снимка на Мери и Дейвид.

Алън не уточни за колко време са имали кученцето, но ако се съди по публикациите в социалните мрежи, се предполага, че е било само за няколко дни - от 1 май 2021, когато е споделена и първата снимка на кученцето, до 6 май същата година, когато излиза и последната.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 

Публикация, споделена от mary harbour (@its_marys_world)