Френската марка Louis Vuitton пусна колекция от есенни ботуши във формата на човешки крак. На официалния сайт на марката бяха открити продажбите на ботуши от два модела.

Дизайнерите направиха пълна имитация на женски крака в обувки с чорапи над глезена. Моделът боти се появи в два варианта: единият е по-къс, до глезена, а другият е до коляното, за тези, които обичат да им е по-топло. Ботите са създадени в два цвята кожа - бяло и по-шоколадово. Но и в двата варианта черният цвят на обувките и белите чорапи остава същият.

Моделът ботуши Illusion е направен в стила на сюрреализма и може да се превърне в един от най-популярните нови продукти за сезон есен-зима 2023-24.

Ботушите са изработени от мека телешка кожа и са ръчно рисувани и гравирани с инициалите LV.

Този модел беше представен като цяло още през август тази година, но беше пуснат в продажба едва сега. Цената на новия дизайн е $2470.

Както се оказа, имаше много хора, които искаха да си купят ексклузивните и скандални ботуши. Почти веднага след откриването на продажбите в социалните мрежи започнаха да се публикуват видеоклипове с разопаковане на модерния модел ботуши.