32-годишната TikTok блогърка Юри Ламасбели се превърна в звезда в социалните медии благодарение на уникалната си способност да имитира сестрите Кардашиян. Момичето е натрупало повече от 7 милиона последователи в социалните мрежи: 4,3 милиона в TikTok , 2,4 милиона в Instagram и повече от половин милион в YouTube. Такъв феноменален успех промени живота й веднъж завинаги.

Ламасбели качи първото си видео през март 2021 г., когато пандемията от коронавирус беше в своя пик. В този скеч нейните любими телевизионни герои Къртни и Ким обсъждат лятна ваканция в луксозен курорт. Забавното видео бързо натрупа невероятните 18,8 милиона гледания.

"Първоначално не правех пари в TikTok, но след месец разбрах, че мога. Моето семейство, приятели и колеги казаха, че тембърът на гласа ми много напомня на Кардашиан. И това не е изненадващо, защото израснах, гледайки това семейство. Буквално всички гледаха епизода, така че е съвсем естествено първият ми скеч да беше за тях“, казва блогърът.

Юри работи четири години като офис служител в отдела за човешки ресурси, но поради психологическо прегаряне и изтощение решава да напусне и става експерт по красота.

Кардашиян, клонинг, пародия, скечове, видеоклипове, вицове, блогър, TikTok звезда, забавни видеоклиповеЦял екран
Блогърът на TikTok Юри Ламасбели Снимка: instagram.com/yurilamasbella
Кардашиян, клонинг, пародия, скечове, видеоклипове, вицове, блогър, TikTok звезда, забавни видеоклиповеЦял екран

Тя бързо събра 400 хиляди последователи в TikTok, а след това излезе с идеята да пародира живота на сестрите Кардашиян. Само след месец на активно заснемане на подобни сцени, нейната публика се увеличи до един милион.

Днес видеоклиповете на Ламасбели постоянно получават милиони гледания, коментари и споделяния.