Момиче създаде семейство с бездомник, когото срещна пред магазин, което е изключително необичайно в ерата на приложенията за запознанства.

Жасмин излизала от супермаркета, когато бездомникът й предложил да й помогне да носи чантите. Тя му предложила пари, но мъжът отказал и отново помолил Жасмин да й помогне с пазарските чанти.

Не след дълго Жасмин и Макколи Марче са се сгодили и след като Макколи си е "поставил нови зъби и си е обръснал брадичката", в крайна сметка двамата са се оженили и имат две деца. Любовната им история стана хит в социалните мрежи, особено в TikTok.

"Един ден срещнах бездомник близо до магазина. Предложих му пари, но той отказа. Отидох до хранителния магазин, но не можех да спра да мисля за това. Излязох и го попитах дали мога да му помогна по някакъв начин, но той каза не. Попита ме дали имам нужда от помощ при пренасянето на чантите до таксито, което ме чакаше. Аз казах да. Попитах го дали иска да му купя нещо за ядене. Беше му неудобно, но той отговори утвърдително, така че излязохме на вечеря заедно", разказва Жасмин пред "Дейли стар".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jasmine grogan (@jasmine_groganxo)

На въпросната вечеря, бездомникът дълго говорил за живота си. Жасмина решила да му купи мобилен телефон, за да могат да поддържат връзка. Благодарен, че Жасмина е проявила такава щедрост, Макколи й написал съобщение: "Направи деня ми по-добър, благодаря ти много за всичко! Не мога да спра да мисля за теб.", а тя му отговаря така: "Не трябва да ми благодариш, и аз не мога да те избия от главата си".

Тогава Жасмин го пита дали може да го заведе на обяд. Те отново са излезнали заедно, а след обяда, той се озовал в дома й. "Донесох му нови дрехи и му казах, че може да пренощува, но накрая той остана много повече от една нощ. Веднага се влюбихме. Знаех, че той е точният човек за мен. Беше толкова добър и мил.", разказва Жасмин.

"Купих му нови дрехи, той се погрижи за устната си хигиена и се обръсна, намерих му и много добра работа. Оттогава не сме се разделяли", казва още тя.

Те споделиха своята история в TikTok и получиха много положителни коментари и подкрепа.

Превод: GlasNews.bg

@jazandmac1 Glow up together????????????#foryou #glowup ♬ House of the Rising Sun - sourwing_anti_cancer