Княжеският дворец на Монако на официалната си страница в Instagram показа коледно дърво, стоящо в огромна светла зала с високи тавани и златни рисунки.

Самата елха напълно отговаря на величествения интериор: тя е украсена със златни топки, а клоните й са сякаш поръсени със сняг.

На елхата, сред играчките, можете да видите коледен портрет на княжеското семейство на Монако. На него са изобразени принцеса Шарлийн в луксозна кадифена рокля с цвят на теракота, принц Албер II и техните деветгодишни близнаци - Жак и Габриела.

Под елхата са оставени бели и златни кутии с подаръци, завързани със златни панделки, а ъглите на залата са украсени с изкуствени златни елхи и сняг.

"Весела Коледа! Нека тези празници бъдат началото на година на щастие за вас и вашите близки. Весела Коледа и щастлива Нова 2024 година", гласи надписът към видеото.

Няколко дни по-рано принцеса Шарлийн се появи на коледния бал в Hotel de Paris в Монако в изумителна сребриста рокля. Принц Албер не е присъствал на бала.

Освен това княжеското семейство на Монако откри коледен базар в града. На празничното събитие принцеса Шарлийн се появила в червено карирано палто от $5900 $5900 от Burberry. Принц Албер II и Шарлийн са се разходили из града, разговаряли са с жителите и са запалили празничните светлини.

Превод: GlasNews.bg