Блогърът Едмонд Барсегян от САЩ катастрофира със своя суперавтомобил McLaren Senna за 1,4 милиона долара веднага след покупката. 

Мъжът искал да покаже пред приятелите си възможностите на новата кола, но изгубил контрол над управлението, пише The Sun.

Преди това около блогъра се беше събрала ентусиазирана тълпа, която наблюдаваше как мъж в скъпа кола се опитва да направи маневра, въртейки се на място. Кадри, публикувани в социалните мрежи, показват как той се опитва да набере скорост и след това се блъска в близката сграда.

Блогър катастрофира с McLaren Senna за 1,3 милиона паунда, популярен блогър, McLaren Senna, спортна кола, скъпа кола, кола, странности, инцидент, инцидентЦял екран
Снимка: X (Twitter)

На видеото се виждат сериозни щети по предната част на автомобила. По-късно Барсегян потвърди, че е карал новата си Сена по време на инцидента. Той се извини в профила си в Instagram, като каза, че видеото му е станало вирусно поради погрешни причини.

"Аз съм само човек, така че да, боли. Хареса ми тази кола, но ще я преодолея. Единственото нещо, което ме разстройва най-много, е, че се случи на обществен път", написа той. 

Американецът Барсегян закупил колата съвсем наскоро. Само преди 7 дни той публикува видео, на което показва новата си играчка. Видеото показва как той завладява това, което изглежда е същата Сена, ускорява я до огромни скорости по обществени пътища и я описва като „ужасно бърза“.