На кого ли не му се е налагало да мести вещи? Процес, труден и времеемък, който е свързан с мъкнене на багажи, търсене на транспорт, а и хора, които да ударят по "едно рамо" в борбата с хладилници, перални, дивани и прочие.

Незаменим помощник в делото се оказват и личните автомобили, чиито собствениците са готови да превърнат и в "товарни", за да изпълнят нужните задачи.

Мечка невъзмутимо се разходи по път, мина на метри от шофьор ВИДЕО

Подобна е и следващата случка, която шашна родния Facebook.

Водач с малък хеджбек, успя да изненада с товара, който е успял да качи на машината.  Багажникът на автомобила е отворен, а на тавана са прикрепени различни обемни предмети, които чинно са завързани с различни крепежи. До тях не липсва и гигантска дамаджана - за какво е предназначена, може само да гадаем. Не липсват и граждани, скептични към ефективността на подобен подход. Те са на мнение, че шофьорът може и да не стигне крайната си цел - поне не и с целия багаж.

Змия шашна и столичани, шмугна се в мазе СНИМКИ

Композицията от кола и товари е заснета по улиците на Велико Търново, а кадри от движението на водача са разпространени в местните групи. А там реакциите не закъсняват. Вижте някои от мненията на търновци:

"Много товароносимост имало това Пежаче", чуди се Мартин А.

"Дано стигне с целия багаж!", надява се Минчо Ж.
 
"Втори курс с диван! #когатонетиседаватпаризахамали", пише Таня Б.
 
"Най-ценното - дамаджаната с ракията. Дано стигне!", коментира Павлин Т.