Една молба за развод може би щеше да е по-безболезнен вариант.

Помните ли наградите „Дарвин“? Своеобразните отличия се „даваха“ на хора, които са причинили смъртта си по особено нелеп начин. Именно такава награда е можело да получат млада двойка, предава британският Mirror.

Потребител на YouTube с псевдонима KriszXstream е качил миналата седмица видео, което Google впоследствие изтрива. Въпросното видео, показва автора на видеото седнал зад волана на Tesla, а пред колата пресича спокойно млада жена.

„Ние ще тестваме автопилота, за да видим какво се случва, когато някой пресече пред колата“, споделя той във видеото. Mirror предава, че жената избягва на косъм сблъсъка с колата, която ускорява ход, виждайки неминуемата опасност за живота си.

„Макар и от вътрешността на колата да се чува произвеждането на звуков сигнал, не изглежда, че автомобилът ще спре за жената“, пишат Mirror.

„За момент си помислих, че няма да спре. Но сега спря“, гласи коментара на шофьора. Класически WTF? момент.

Двамата съпрузи се решават на един втори тест, като този път жената поставя на пътя чантата си. И тук колата спира на време. Почти. Защото всъщност я закача. „Удари чантата ми. Все още е жива, бих казала“, коментира на свой ред жената.

„Чудя се кой е по-тъп… ти или жена ти“, гласи един от коментарите.