Дилърство в Калифорния предложи на свой клиент направо невероятно предложение. Мъжът замени своя "Корвет" C8 от 2021 година за неговия наследник. Без съмнение добра сделка!

Но каква е причината за неочакваната щедрост на американския търговец? Оказва се, че собственикът на суперколата я вкарал в сервиза на центъра за рутинна процедура – смяна на свещи. След като завършил поправката обаче, механикът решил да се позабавлява. Той изкарал колата на пътя и си спретнал гонка с "Додж" Чарджър. По време на състезанието той развил впечатляващите 248 км/ч.

Постъпката му била разкрита от интелигентната система на колата, чиято задача е да записва нейното представяне на пътя. Така видео от гонката се озовало в ръцете на собственика й.

За да компенсира водача, шефът на дилърството Индир Досарадж му предложил замяна за по-новия събрат на колата му. Автолюбителят от своя страна с радост се съгласил.

За решението, което е взел, Досарадж коментира в мрежата - “Всичко опира до това да вършиш правилните неща.”

Какви обаче са последствията за механика състезател? За момента няма информация нито дали е бил наказан за проявеното своеволие, нито дали е получил глоба за превишената скорост.

Превод: GlasNews.bg