Млада мечка се опита да се качи в салона на Lamborghini Huracan, но вратата не издържа на тежестта на животното и се откърти. Видео с инцидента се появи в интернет-пространството, като предизвика доста коментари.

За щастие на животното, то е част от менажерията на арабския шейх Хумайд Абдула Албукаиш - инвеститор и колекционер на суперавтомобили, който вероятно дори няма да накаже домашния си любимец. Поне, ако се съди по реакцията му към счупената врата.

Както се вижда на кадрите, Хумайд се опитал да примами мечката в салона на Lamborghini-то, като му подава ябълка. Падналата врата уплаши звяра, но видеото завърши добре - накрая животното получи плода, а шейхът продължи да се усмихва, сякаш нищо не се е случило.

В менажерията на шейха влизат и други необичайни животни – тигри, лъвове, хиени и змии, които често се озовават в близост до автомобили. Инцидентът с Huracan определено не разстрои твърде много шейха, тъй като далеч не е единствената суперкола във впечатляващия му гараж. Там има няколко Huracan, Lamborghini Urus и Rolls-Royce Wraith.