Призрачен инцидент се случи, когато автомобил Tesla откри мистериозни фигури в гробище през нощта.
 
Шофьор, който пожела да остане анонимен, минавал покрай гробище в Роуд Айлънд, САЩ, когато фигури на хора се появили на контролния екран на колата му.
 
С годеницата и брат му в колата, всички били шокирани, докато все повече и повече изображения изскачали на екрана.
 
Той каза: „Това не може да е дигитална функция, добавена от Илон Мъск, тъй като съм я тествал много пъти.“

Tesla е известна със своите брилянтни електрически превозни средства, но това, което мнозина може би не знаят е, че автомобилният производител също е известен с това, че крие така наречените забавни „великденски яйца“ (скрита изненада или допълнителна функция, която е включена в компютърна игра, част от софтуера, за лицето, което го използва или гледа) в колите.

Някои от най-добрите скрити функции включват пистата Rainbow Road на Mario Kart. Всичко, което водачите трябва да направят, за да видят mini tesla на екрана на информационно-развлекателната система, да се движи по Rainbow Road вместо по обикновения асфалт, е да натиснат лоста за предавките надолу четири пъти.
 
Друга забавна функция е, когато колата показва точно 121 мили (или километри), водачът има опция да трансформира цялото приложение в референция „Завръщане в бъдещето“. След като автомобилът достигне специалната скорост, се появява изскачащо съобщение с надпис „Времените вериги са включени. Уверете се, че плутониевото гориво е поставено в камерата на реактора“.

Ето и кадрите на шофьора:

Превод: GlasNews.bg