Водата често е очарователна, но понякога може да бъде много опасна, особено ако не мислите, преди да действате. Собственик на "Audi" S3 научи това по трудния начин, след като се опита да пресече бурна река в Румъния, а изпълнението му беше записано на видео, което се появи и в YouTube.

Видеото започва с показването на буйна река и на жена, преминаваща през пешеходен мост, преди да видим "Audi"-то. Неговият водач моли жената, държаща телефона, да се качи в колата, но тя отказва, тъй като иска да гледа как колата преминава.

Автомобилът потегля и нещата бързо излизат от контрол. Хечбекът навлиза в реката и почти веднага предната му част е завъртяна от силата на водата, след което се блъска в мостчето. То не издържа на напора и бива избутано, а видеото завършва точно преди автомобилът да бъде пометен надолу по реката.

Според информациите, мъжът е успял да се спаси, след като колата е заседнала малко по-надолу по течението. Пристигналите на място пожарникари, са извадили шофьора от автомобила.

Видеото обаче е нагледно доказателство за това, че водата е най-мощната сила на природата и не се интересува какво се изпречва на нейния път, дори това е да хечбек на "Audi".