Шофьорката Шанън Мичъл от Обединеното кралство показа таен бутон на ключовете на колата си, който промени живота й на "преди и след" това. Жената разказа за това в едно от видеата си в TikTok.

„Моля, бъдете честни, знаехте ли за това преди? Аз разбрах едва вчера, току-що пробвах и просто треперя“, казва авторката на видеото.

След това жената говори за това как този лайфхак може да бъде полезен и също така демонстрира алгоритъма за това как работи. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за заключване на колата веднъж и след това да задържите същия бутон втори път, за да накарате прозорците да се вдигнат сами.

„Представете си това: денят е хубав, горещ, излизате от колата, отивате да я заключите и тогава разбирате: „О, мамка му, оставих прозорците спуснати!“ Обикновено, за да вдигнете прозорците, трябва да се върнете и да запалете колата. Но не, кажете ми, че не съм единственият човек, който не е знаел за това!“

Освен това Шанън показа още една полезна функция: ако натиснете и задържите два пъти бутона за отключване на колата, прозорците ще се спуснат още преди да влезете в колата.

Абонатите на Мичъл останаха изумени от видяното, защото мнозина дори не подозираха, че прозорците могат да се управляват с ключ за кола.

  • „Това може да промени преди и след живота ми“;
  • „Това ми спестява много време, когато вече съм изпотен! Благодаря!“;
  • „В Австралия не оставяме прозорците спуснати, защото не знаеш какво ще намериш, когато се върнеш“;
  • „Това не е така във всички автомобили“;
  • "Някой да й даде някаква награда."

Видеото на блогъра събра повече от 1,2 милиона гледания, десетки хиляди харесвания и повторни публикации.

@shannon_mitch

I feel like a own a transformer now ????????

♬ original sound - shannon mitchell