Неприятна ситуация застигна жена на пътя. Нейната машина аварирала в Асеновград. Майсторът, който бил препоръчан на дамата, бил в отпуск, а това наложило колата  да бъде паркирана на адрес в района на бул. "Христо Ботев".

През последните месеци пословични станаха посегателствата към чужда собственост, провокирани от заети паркоместа в разни точки на страната, а вероятно това е и мотива жената да отправи апел към асеновградчани. Още повече, че нейният "Опел" е и с бургаска регистрация.

Дини се приядоха на младежи, "набраха" си със сила ВИДЕО+СНИМКИ

"Много ви моля, не ми чупете чистачките или каквото и да е. Нямам финансова възможност за Пътна помощ. Разбирам, че заемам място в този тъй натоварен град, но вярвам на добрината ви", пише Теди М. Тя оставила своя телефонен номер на паркираната пред блок кола, но избрала да отправи и призива си във Facebook.

Вижте цялата публикация на Теди М.:

"Здравейте. Много моля, живущите на ул. "Христо Ботев" 22 да прояват човешко търпение, тъй като автомобила от снимката аварира, а аварията е специфична. Майсторът, който ми препоръчаха, че разбира, се връща от отпуск на 21.08. Колата не може да се движи.

Много ви моля, не ми чупете чистачките или каквото и да е. Нямам финансова възможност за Пътна помощ. Разбирам, че заемам място в този тъй натоварен град, но вярвам на добрината ви.
На автомобила има оставена бележка с тел. номер. Оставям и тук 0896158884

Ако някой все пак може да помогне, ще бъда благодарна."

Разкриха състоянието на пострадалия пловдивчанин. Сестра му: Беше като бомба