Директорът на Областната дирекция на МВР- Пловдив ст. комисар Георги Чергов е назначил проверка по случая с полицейския началник, карал с превишена скорост по пловдивски булевард, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Проверката ще бъде приключена в най-кратки срокове и резултатите от нея - оповестени. В зависимост от заключенията, ще бъдат предприети необходимите мерки, коментираха от пресцентъра. 

Полицейски шеф "летя" със 102 км/час по пловдивски булевард

След публикацията, че полицейски началник е шофирал с над 100 километра по пловдивска улица частен автомобил, последваха множество коментари и въпроси каква отговорност ще понесе служителят на МВР и ще бъде ли разкрита неговата самоличност. 

В тази връзка TrafficNews изпрати официално запитване до директора на Областната дирекция на МВР- Пловдив  ст. комисар Георги Чергов с въпроси дали е установено кой е служителят, шофирал бял мерцедес с превишена скорост  по пловдивски булевард и какви мерки ще бъдат предприети от страна на дирекцията и освен наказанието, предвидено от Закона за движение по пътищата.