Понякога един жест на добро, доза съпричастност и малко късмет може да помогнат на някой да преодолее труден момент и да му спести главоболия. За подобна история споделя столичанин, който изгубил ключа на колата си.

При това, както често става, точно тогава, когато му е необходима. Това станало в район "Обеля".

За щастие ценната вещ не се загубила, а била оставена до същия автомобил. Така нейният собственик я открил, след цял час търсене наоколо.

Той споделя за ситуцаията в мрежата и добавя, че желае да открие въпросния човек - за да му благодари.

Вижте цялата история, споделена от Светлин С.:

Вчера в рамките на деня, в район "Обеля", изгубих ключа от колата си и някой добър човек ми го върна, без дори да го видя!

Напълно незабелязано (колкото и странно да звучи). Просто беше поставен на колата ми, за да го видя, когато отида до нея!

Чувството да ми се случи нещо подобно, особено в момент, когато имах нужда да продължа пътя с колата си, да съм отделил почти час, за да го търся и в един момент просто да го видя поставен върху нея, е неописуемо!

Колата и детайлите не са важни, но постъпката е изключително благородна и за това много бих искал да открия човека и да му се от благодаря.

Ако се разпознаваш в този случай, моля, пиши ми лично съобщение! Пожелавам на всеки в подобен на този или различен труден момент да изпитва същото удовлетворение, което и аз!

Който и да си ти портмо-ангеле: обичам те!