Радева да се подложи на полиграф, настояват потребители в социалната мрежа. 

Вчера стана ясно кой е помогнал на убиеца Георги Семерджиев да се укрие след кошмарния сблъсък на софийския булевард "Черни връх" във вторник вечерта - оказа се полицайката Симона Радева.

Какво знае GlasNews.bg за младата полицайка с вид на силиконка? 

Радева работи повече от 1 година в Първо районно. Преди това е била в СДВР в Специализираните полицейски сили, научи екипът ни от сигурни източници. От профила й във Фейсбук става ясно, че учи в Нов български университет. По непотвърдена информация Симона и Семерджиев са имали по-интимни от приятелски контакти и полицайката е била с него в колата и сега, и предишния път, когато е сгазил закона. Най-вероятно откритите в смачканата кола палка и полицейска лампа са именно на Радева. На брифинг министърът в оставка Бойко Рашков потвърди, че полицайката е била на местопроизшествието.

Ето я полицайката, помогнала на убиеца Семерджиев да се укрие СНИМКИ

Разследващите са установили, че Семерджиев се е обадил за помощ на въпросната служителка. Полицайката му е помогнала да се снабди със стълба, тъй като той не е имал ключ за апартамента, в който живее. С тази стълба Семерджиев успява да влезе в апартамента си.

Радева за минути стана най-популярната полицайка в България. С това, че е помогнала на убиеца на две млади жени Георги Семерджиев да се укрие, че кой знае от кога и колко време вече му е осигурявала "зелени вълни", когато шофирал дрогиран по улиците на София, както, разбира се, и "чадър". Какво ли не прави любовта!

Кога е искрена полицайката Симона?

Профилите на Симона в социалните мрежи бяха активни до днес. Снощи тя скри голяма част от публикациите, а днес изцяло деактивира Фейсбука и Инстаграма си. Към този момент татуираната полицайка разполага само с профил в Tik-Tok, където също е изтрила голяма част от клиповете си - на част от тях позираше с полицейски белезници.

GlasNews.bg разполага с видеото, в което скандалната полицайска размахва белезници под звуците на "Шефе, шефе" на певицата Гери-Никол. Вижте го:

Докато профилите й все още бяха активни обаче, полицайката си позволи да ккоментира ситуацията, за която цяла България говори. Ето какво написа тя:

"Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!".

С този пост Симона предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. Какво е мнението на хората за нея и какво гласят коментарите им, предлагаме Ви да прочетете:

Крис Елвис, с това име се представя потребител във Фейсбук, пише, че е запознат много добре с истината. "Познавам те от години. Беше скромно момиче, тихо, следваше целите и мечтите си, а накрая ще свършиш по-този унизителен начин. Не е само от значение това, че си присъствала, избягала и помогнала. Самият факт, че професията ти е такава, простият контакт с изроди като този достатъчно говорят. В подробности няма да влизам."

Според друг потребител Симона е наркозависима. "Не стига, че си проста наркоманка, ами и нагла...", пише Соня, а за да защити себе си, Радева й отговаря: "Докажи го първо. После ми се прави на остроумна!".

Следващ коментар гласи, че обществото не трябва да съди Симона, според Иван тя първо трябва да се подложи на детектор на лъжата, за да се установи кое е истина и кое не.

Междувременно GlasNews.bg разполага и с кадри от задържането на любовника на Радева - Георги Семерджиев. На една от снимките виждаме Семерджиев с поставени белезници в апартамента в кв. "Лозенец", където е открит от спецотряда "Кобра" след катастрофата. Прави впечатление интериорът на стаята - по стените има много икони, а на шкафчето срещу Семерджиев - кръст. Има и иконостас, пред който явно Георги се моли за опрощаване на греховете. Самият той е изрисуван с татуси, които изобразяват кръстове. Малко под гърдите си е татуирал надписа "Бог" и националния герб на България - изправен лъв. 

На друг кадър е поставен да легне на легло от полицаите, но дори с белезици в ръцете си държи позлатен кръст. По време на задържането Семерджиев не е бил в адекватно състояние.

Полицайката Радева: На мен съвестта ми е чиста, ще си сърбате попарата!

Задържаха доведения брат на Семерджиев да кара мъртвопиян