Възрастна двойка, която е изпаднала в затруднено положение, има нужда от подкрепа. За историята им разказва жена, станала свидетел на оцеляването им.

Мъж, жена и немият им другар - едно куче, са се приютили под терасата на жилищен блок във Варна. Мястото е улица "Драва Соболч" 4. А край тях виждаме и всичко, което е останало от живота им - различна покъщнина, заедно с юрганите, предпазващи ги от студения вятър. Заради любимеца си, който не са изоставили, не са допуснати до приют, пише Даниела Недева.

Въпреки това те не са го изоставили, но делят с животното и малкото, което имат.  "Тя не им е нужна, животът им не е нужен, а те самите са нужни само на кучето", тъжно констатира Недева. Жената призовава всеки, който има възможност и желание, да помогне на тези хора, изпаднали в затруднение. Историята им остава неясна, но е ясно едно - хората спешно имат нужда от подкрепа.

Баща падна в асансьорна шахта и остави Гери сираче. Да помогнем на момиченцето!

 Вижте цялата история, споделена от  Даниела Недева:

"Мъж, жена и куче... Завити през глава с юрган... Под тераса на блок в района на "Чаталджа". Зад главите им е наредена покъщнината на целия им живот.... Тя не им е нужна, животът им не е нужен, а те самите са нужни само на кучето...

Моля, всеки, който има възможност да сигнализира медии и институции .../заради кучето, не биват допускани до приют /, ако някой има желание да помогне със съвет или по друг начин - моля, пишете!"

Добри хора търсят информация за мъжа и жената, а някои споделят, че ще помогнат - както могат. Да се надяваме, че и този път граждани с големи сърца, ще подадат ръка на онези, изпаднали в немилост.