Разсейването може да ни струва скъпо, а понякога и прескъпо. Шофьорка е забравила джипа си на неутрална скорост при паркиране и се е стигнало до инцидент в столичен мол, сигнализира очевидец в мрежата.

Автомобилът е тръгнал назаден ход, надолу в паркинга на търговския център и се е врязал в колона. Нанесени са значителни щети по колата, но за щастие не имало други автомобили и няма пострадали.

Под публикацията преобладават критиките към шофьорката.

"Вместо колоната можеше да бъдете вие (не си мечтайте сега тъщата да се превърне в колона). От смях на чужд гръб, това можеше да се превърне в трагедия. На улицата няма кой да ви следи как паркирате - това по повод молът. Няма ли охрана?", пита Надежда Т.

"Няма значение, въпросът е да си говориш по телефона, да си държиш кученцето в скута и да ползваш огледалата на колата за разкрасяващи процедури...", отбелязва Николай Н.

Има и такива, които влизат в положение на водачката и посочват, че на всеки може да се случи.

"Много е лесно да се подиграваш на чуждото нещастие, да снимаш и да качваш във фейса, коментари и т.н., ама представи си утрешен ден вие и твойта кола на нейно място... Паркирам в Т-маркет, слизам от колата, заключвам я и след 1 секунда се обръщам гледам колата върви без мене, за 1 метър я спрях, но добре че нямаше кола, или човек пред мен. Понякога човек се разсейва, не вярвам всички тук да сте безгрешни, важното е че няма пострадали!", коментира М.Николов.

"На всеки може да се случи. Защо сте толкова цинични и злобни? Щото е жена? Ако имате проблеми, ако наскоро сте загубили близък или някой близък се бори за здравето си, примерно - дали тогава ще сте концентрирани във всичко, което правите? Дано на никого не му се налага да сте в подобна ситуация и да не разберете какво е", добавя още Дима Ив.

Снимки: Николай Тодоров