Лета Пашкулова съжали, че не отиде до Пловдив, за да подмени шофьорската си книжка.

За свое удобство, Лета Пашкулова решила да подмени шофьорската си книжка в Районно управление Хисаря, за да не ходи до Пловдив - това обаче се оказва голямата й грешка. Най-страшната служителка, както я наричали, понеже е голяма "професионалистка", не е приела медицинското на Пашкулова, защото не било написано както трябва. "Повярвала си е, че и от медицина разбира.", пише в социалната мрежа Фейсбук Лета.

Държавната служителка, чието име не се споменава, вдигнала скандал в РУ Хисар, защото Лета й направила забележка за нерегламентирано работно време. Свидетели на постъпката станали млади хора и деца, за което Пашкулова искрено съжалява.

"Наложи се да си свърша работата в Пловдив, без проблем ми приеха медицинското. И най-гадното от всичката тая помия беше, че въпросната служителка обучаваше младо момиче....", споменава Лета.

"На какво ще я научи? На дисциплина, отношение, професионализъм. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, като има кой да я толерира.", допълва още тя.

В коментарите под публикацията хората пишат, че ако става въпрос за същата служителка, за която и те си мислят, не е единичен случай. 

"Ако е тази, за която се сещам, и с която съм влизала в спор и се държи като че Полицията е нейна, да, тя е ужасна и мислех, че вече я няма... запознавала съм и шефа на полицията, за нейното държание, особено с по-възрастните хора... тези номерклатурчи са вечни и непоклатими...", отбелязва Бистра Герова.

"Никога няма да забравя как явно точно тази госпожа докара милата ми майчица (която беше много търпелива) до плач, след като и се кара и я върна два пъти. Искам да знам името й!", пише Антоанета Христозова.

"Преди един месец и аз подновявах документи в родния си град Хисар. По същия начин съм разочарована от обноските в паспортна служба (жената, която е от много много години там). Мисля, че е време да се пенсионира. Разбира се, може да направи забележки в момент когато се налага, но е много важен начина на изразяване.", коментира Несрин.

Коментиращите публикацията настояват името на служителката да бъде публично оповестено и съветват Лета Пашкулова да пусне жалба. 

"Пуснете жалба до РПУ-Хисар, с копие до РДВР-Пловдив. Искате да ви я входират и да ви запишат номера. Ако не получите отговор, пишите и до София и обяснявате случая. Повярвайте, действа! Споделям го от опит. В едномесечен срок ще получите отговор.", споделя Цветана Аврамова.

Публикацията на Лета вижте тук:


Заглавната снимка е илюстративна.