Шокиращите кадри от облекчаването на възрастния мъж станаха публично достояние. 

Абсурдно, нагло и нелепо - така бихме описали шокиращата случка, която се разиграва в пловдивски магазин за хранителни стоки. От кадрите се вижда, че с лявата ръка възрастният мъж придържа половия си орган, докато уринира на касата в магазина. Става ясно още, че докато се облекчава, той изчаква кафето си.

Камерите за видеонаблюдение в търговския обект обаче заснеха грозните действия на господина и те станаха публично достояние. Но него едва ли това го тревожи.

"Здравейте на всички, обръщам се към собствениците на заведения, кафенета, магазини и прочие. Господинът, или по-скоро ЖИВОТНОТО на записа, който чакаше кафето си, изведнъж реши да се изпикае на касата... БУКВАЛНО... Публикувам клипа с цел да се предпазите от подобна мизерия.", пише Борис Троянов във Фейсбук, където публикува и кадрите от записите на камерата.

На видеото се вижда още как една от клиентките на магазина, която търпеливо изчаква реда си, забелязва действията на мъжа и напуска обекта шокирана, покривайки устата си с ръка.

"Не съм качил поста с цел да търся правосъдие, а да предпазя другите собственици на заведения и прочие от подобна мизерия (както споменах по-горе), допълва още Троянов.

Припомнете си и тази изключително неприятна случка от Пловдив: 

Колоездач се залепи до колата на жена и... си достави удоволствие СНИМКИ