Грозни гледки в средата край нас дразнят на най-различни места из страната, но често виновни са и части ог гражданите.

Подобна е следващата малка, но неприятна случка, за която споделя мъж във Facebook. Той твърди, че водач непоколебимо хвърлил фаса си през прозореца, пътувайки по оживения път Асеновград - Пловдив.

Кирил Б. не останал въодушевен от видяното и направил забележка на водача. Реакция обаче не посладвала, а напротив - другият водач демонстративно хвърлил друг фас.

Гледка възмути, мъж избухна: Не заслужаваме безплатно! СНИМКИ

"За по-добър живот, не изхвърляйте фасове през прозореца, не замърсявайте излишно заобикалящата ни среда", допълва мъжът, който разказва за битовата случка, заснета в ранната сутрин на 3 юли.

Кирил споделя и защо намира подобни дребни и дразнещи прояви за важни. Той споделя, че това е първата стъпка към други случки, в които човек може да замърси средата около него.

Вижте целия разказ на мъжа:

СНИМКА провокира мрежата: Браво на бъдещите управници, младежите

"Здравейте, група! Качвам клип за да ви покажа, как не се прави. За по-добър живот, не изхвърляйте фасове през прозореца, не замърсявайте излишно заобикалящата ни среда.

Колегата от Зафирата най-безцеремонно си изхвърли фаса точно пред мен. При направена забележка, че върши нередност, той реши да ме изпревари и да изхвърли още един фас, този път от дясната страна. Браво, колега! Показа ми.
На тези, които ще кажат - "Еее, к'во толкова, един фас?", веднага ще отговоря:
1-во - забранено е със закон
2-ро - Еее, к'во толкова, ако пък го хвърлиш в пепелника?
3-то - Фасът е само началото, после е боклука през терасата, стария диван в дерето... и т.н."

Кадри от случката може да видите ТУК.