Доматите са любимо лакомство за мнозина, а какво по хубаво от червения плод, който е пресен и вкусен? Много хора не могат да му устоят и редовно пазаруват свежи попълнения за салатата си. Пазарите са едно от местата, избирани за покупка, а именно там откриваме и култова бележка, пазеща "покоя" на няколко килограма домати.

"Не масажирайте домата, няма нужда. Не е измУрен. Благодаря", виждаме на белия картон, изписано с маркер. Като изглежда "У"-то, криещо се в една от думите, е съвсем умишлено сбъркано. Не остава много да гадаем за причината, породила нуждата от подобна табела.

Избирайки си стока, много граждани желаят да пробват състоянието на зеленчуци и плодове, което не се харесва на някои продавачи. Гледката е заснета на пазар в Русе, като бързо-бързо е споделена и в социалната мрежа Facebook, където коментарите не закъсняват.

Необичайна бележка бори бързащите водачи край "зебра" СНИМКА

Някои се дразнят на молбата на продавача, но идеята разсмива други.

"Неприятно е: Не може да пипаш, не може да избираш", смята жена.

"Идейно!",

Не за първи път бележки, разкриват за нежелателни деяния на купувачи и клиенти. Припомняме, че преди време ви споделихме за една далеч по-интимна молба към посетителите на родопско кафе. Дали на шега, дали съвсем сериозно на вратата на обекта имаше интересни правила.

Бележката, която съдържаше няколко точки, призоваващи гостите да спазват "ред", ако се отдадат на ласки в тоалетната.

Има и по-романтични места: Бележка с призив към нетърпеливи двойки шашна СНИМКА