Майка с история за добрината, но и апатията. Повод за коментара ѝ е случка, която застигнало нейното дете.

Мария В. не разкрива особени подробности, но споделя, че малчуганът се озовал плачещ под дъжда в София. Това станало на улица в жк. "Света Троица", а много жени, някои вероятно и майки, подминали разплаканото момче.

Безразличието обаче не било покосило всички - жена откликнала на разстроеното дете. Тя спряла и бързо-бързо му предложила помощ. Дала му и телефона си - за да се свърже със своята майка.

Две левчета: Колко струва да направиш добро на семейство с дете

"Бъдете жива и здрава!", пожелава  Мария В. Тя отправя и своето послание към въпросните столичанки, но и към хората, които не откликват към чуждата нужда.

"Относно жените, които са подминали плачещо дете под дъжда, моля ви, поспрете се следващия път.  Дори и да не е към дете, доброто винаги се връща!", пише Мария.

Вижте и цялата публикация на Мария В.:

Инцидент преобърна живота на Рали, нужна е помощ за ново начало СНИМКА

"Здравейте! Искам да благодаря на дамата, спряла се да помогне на сина ми и предложила да му даде телефон да ми се обади, преди малко до търговския център зад "Аладин" на "Оряхово"! Бъдете жива и здрава!
Относно жените, които са подминали плачещо дете под дъжда, моля ви, поспрете се следващия път.  Дори и да не е към дете, доброто винаги се връща!"